onsdag den 3. februar 2016

Ejendomsmægler Aarhus - Århus

Ejendomsmægler Aarhus - Århus

Ejendomsmægler Aarhus - Århus

Igen er en mægler fra Aarhus bedst til at sælge boliger

Danbolig Aarhus City topper for tredje år i træk listen over Danmarks bedst sælgende ejendomsmæglere.


For tredje år i træk er Danmarks bedst sælgende ejendomsmægler Danbolig Aarhus City, der i 2015 solgte 365 boliger, svarende til én om dagen.
Det viser tal fra Boligsiden.dk.
Danbolig Aarhus City solgte 16 boliger mere end nummer to på listen, der faktisk også kommer fra Aarhus, nemlig Nybolig Bruuns Bro.
»Vi er stolte over igen at tage førstepladsen, for det er altid svært at gentage en succes. Forklaringen på vores succes skal findes i, at vi arbejder hårdere end de andre ejendomsmæglere, og at markedet i Aarhus bare er rigtig godt for tiden,« siger Kristian Voldsgaard, ejendomsmægler og ansvarlig indehaver af Danbolig Aarhus City.

I top 10 over landets bedst sælgende ejendomsmæglere finder man ligeledes Home Aarhus City, der indtager en sjetteplads. Fælles for de tre aarhusianske ejendomsmæglere er, at det ikke tager dem lang tid at sælge en bolig.
Bedst er også her Danbolig Aarhus City, som i 2015 gennemsnitligt brugte 61 dage på at sælge en bolig.

Nybolig: Det går stærkt

Hvis man fraregner projektsalg, topper Danbolig Aarhus City også listen over flest solgte af de ”brugte” boliger. Dem solgte ejendomsmægleren 335 af i 2015, væsentligt mere end nummer to på listen, der er Danbolig Holbæk.
Fredag udsendte Nybolig en pressemeddelelse, hvori den skrev, at den var mæglerkæden, som i 2015 solgte flest ejerlejligheder i Aarhus C. Nybolig Bruuns Bro og Nybolig Aarhus City stod for salget af 480 af de 538 ejerlejligheder, som kæden solgte i Aarhus C i det forgangne år.
»Markedet for ejerlejligheder er virkelig varmt, og ifølge de seneste officielle tal fra Realkreditrådet er den gennemsnitlige salgstid for en lejlighed i Aarhus C nu nede på godt to måneder. Det er 10 år siden, at det sidst gik så stærkt. Vi sælger stort set alt, vi får ind,« siger Brian Lundsgaard Kvolbæk, ejer af Nybolig Bruuns Bro og Nybolig Aarhus City, i pressemeddelelsen.
De bedste københavnske ejendomsmæglere kan ikke følge med de bedste aarhusianske. På listen over de bedst sælgende i 2015 hjemtog Aarhus placeringerne 1,2 og 6, mens København havde nr. 4, 8 og 10.

Kilde: http://jyllands-posten.dk/aarhus/erhverv/ECE8357006/igen-er-en-maegler-fra-aarhus-bedst-til-at-saelge-boliger/Ejendomsmægler Aarhus - Århus